El FC Barcelona guanya un altre Gamper.

Aquest any per a la Mare Déu d’agost, dia 15, han fet la presentació del 1r equip de futbol, amb la festa del Joan Gamper. Durant la presentació d’un per un dels jugadors de l’actual plantilla amb Leo Messi al cap de davant de l’equip, també van veure les  4 noves incorporacions de cara la nova campanya que estàs a punt d’arrancar. Els 4 nous fitxatges són Lenglet, Arthur, Malcom i Arturo Vidal. Benvinguts a Can Barça!

Després de la presentació del primer, es va arribar el partit del Trofeu Joan Gamper contra un dels millors equips del món, l’AC Boca Juniors d’Argenti. Va ser un gran enfrontament entre catalans i argentins. El conjunt d’Ernesto Valverde, va ser el gran dominador amb dos equips diferents en dues parts i van debutar els 4 fitxatges nous. Els tres gols del Barça els van fer Malcom, Messi i Rafinha. El Trofeu  Joan Gamper es queda un any més a casa nostra.

FORÇA BARÇA !!!